Reparation, opgradering og udskiftning af dele udføres på eget værksted

Bærbar computer:

Typiske opgaver:Montering af mere ramUdskiftning af harddisk
  • Udskiftning af defekt skærm
  • Udskiftning af defekt tastatur
  • Udskiftning af defekt DC bøsning (strømstik)
  • Udskiftning af harddisk
  • Montering af mere ram
  • Rensning af blæser og luftveje
  • Montering af ny kølepasta på CPU

SSD

En bærbar computer er kompakt bygget og er ikke lige så nem at opgradere som en stationær computer. Men det er alligevel Skift harddisken ud med en ny SSDnemt f.eks. at opgradere ram eller harddisk. Der vil være en markant hastighedsforøgelse, ved at skifte fra en almindelig harddisk til en lynhurtig SSD (Solid State Drive). En SSD bruger mindre batteristrøm, er lydløs, mere stabil og er ikke følsom over for stød og slag.

Jeg vil anbefale at man opgradere til mindst 240 GB pga. af den efterhånden lille prisforskel fra 120 GB, men også og ikke mindst fordi at en SSD arbejder hurtigere jo større kapacitet den har. Netop fordi meget af en SSD´s hastighed kommer fra parallelisering, der fungerer mere effektivt, efter hvor meget plads der er at arbejde med.

Jeg skifter din gamle harddisk ud med en ny SSD og flytter alle dine data med over på hhv.:
128 GB kr. 995,-
256 GB kr. 1.249,-
512 GB kr. 1.895,-
1 TB kr. 2.795,-

SkærmUdskiftning af defekt skærm

Er din skærm gået i stykker, kan jeg bestille en ny hjem og montere den for dig. Jeg skifter din skærm fra: kr. 349,- (ekskl. skærm og fragt) kontakt mig og få en komplet pris på udskiftning af skærm der passer til din computer.

TastaturUdskiftning af defekt tastatur

Skulle du være så uheldig at spilde væske i dit tastatur, eller at det af andre årsager ikke virker optimalt længere, kan jeg udskifte dit tastatur med et nyt. Jeg skifter dit tastatur fra: kr. 349,- (ekskl. tastatur og fragt) kontakt mig og få en komplet pris på udskiftning af tastatur der passer til din computer.

LadestikketUdskiftning af defekt DC bøsning (strømstik)

Har du problemer med strøm / ladestikket på din bærbare computer er det også muligt at udskifte stikket. Det er en større operation, hvor hele computeren skal skilles ad, og et nyt strømstik skal typisk loddes direkte på bundkortet. Når nu computeren er skilt ad, vil jeg kraftigt anbefale, at du samtidig med denne opgave vælger at få renset din køler / blæser og får ny kølepasta monteret for kun kr. 195,- (normalpris kr. 589,-).
Jeg skifter ladestikket i din computer for kr. 1.195,-.

Reparation

Har du en forespørgsel på reparation af din bærbare computer, vil jeg foreslå at du tager et billede af den information der omhandler modelnummer og serienummer (s/n) der står på bagsiden eller under batteriet på din bærbare computer, og derefter sender det til mig, enten på sms eller mail.

Skal din bærbare computer renses?

Rensning af computer der bliver varmRensning af computer der bliver varmEt typisk problem efter blot få år, er at støv blokerer for luftgennemstrømningen. Du vil måske opleve at din bærbare bliver meget varm i bunden, samtidig vil blæseren forsøge at køle mere ved at sætte hastigheden på blæseren op, hvilket støjer en del. En bærbar computer med disse symptomer, kan blive så varm at den holder op med at fungere og skal derfor renses for støv og skidt.Blæser bærbar computer

Det er meget omfattende at rense en bærbar computer, da der er en del der skal skilles ad, for at komme ind til blæser og kølergitter, men det er absolut nødvendigt for at undgå nedbrud.

MX4 kølepasta
Jeg skifter obligatorisk kølepasta, hver gang jeg renser kølesystemet i en bærbar computer, da kølepastaen har en tendens til at tørre ind, og miste evnen til at aflede varmen. Den kølepasta jeg bruger er af høj kvalitet og holder i mindst 8 år.

Kølepasta er en substans der lægges mellem to flader for at øge kontaktfladen og sørge for at aflede varmen bedst muligt. Varmen afledes fra processoren og grafikchippen via spejlblanke metalflader, der kun kan slutte ordentlig tæt med frisk kølepasta. Varmen bliver derefter ledt ud til nogle køleribber, der igen bliver kølet ned af en blæser. Det er ikke meget bevendt at rense en computers køler og blæser for støv og skidt, hvis kølepastaen er tørret ind og ikke længere kan aflede varmen fra processoren og grafikchippen.

Jeg renser blæser og luftveje på din bærbar inkl. ny kølepasta for kr. 589,-.


Stationær computer:

Opgradering af computer

  • Er din computer blevet langsom?
  • Tager den en evighed om at starte op?
  • Har den problemer med at køre tunge programmer og nyere spil?

En opgradering af nogle få
komponenter, samt en optimering af softwaren, er ofte nok til at få din computer til at fungere normalt igen.

Synes du, at din computer støjer meget og gerne vil have en lydsvag computer, så er det også muligt, ved at udskifte nogle af de støjende elementer i computeren.Reparation af computer

Når din computer alligevel er på værkstedet, kan du vælge at få din computer optimeret, så du får fuld udbytte af din opgradering og din computer yder max. Din stationære computer bliver i forbindelse med reparation eller opgradering selvfølgelig fysisk checket og rengjort indvendigt, uden ekstra omkostninger for dig, når den er  indleveret på mit værksted.

En ren computer performer også bedre, når kølingen ikke er hæmmet af snavs. Samtidig er det vigtigt med den rette ventilation og at kabler er ført rigtigt og ordnet, så de ikke spærre eller i værste fald blokerer for de roterende blæsere der typisk er flere af i en computer.

Kontakt værkstedet og få et uforpligtende tilbud

Tlf. 25 85 11 40Lån gratis en computer

Mail: itsupport@computeroptimering.dk

Du kan indlevere din computer på adressen: Dalsvinget 105, 8600 Silkeborg. Computeroptimering har ikke faste åbningstider, så lav venligst en aftale, inden du besøger værkstedet, så du ikke kører forgæves.

Bor du ikke i nærheden, kan jeg for kr. 45,- sende dig en pakkelabel på mail og du kan derefter gå til nærmeste GLS PakkeShop og aflevere din computer.

Lån gratis en bærbar Lenovo ThinkPad computer med Windows 10. imens din egen computer er på værksted.

Husk at det er dit ansvar, at sikre dine data, tag derfor altid backup af dine filer og sørg for at gemme alle relevante adgangskoder og passwords.
Jeg tilbyder “System Image Backup” af din computer for kr. 149,-. Det betyder at alt kan genskabes til seneste backup, ved nedbrud af computeren.