Hjælp til installation af Windows 10Hjælp til installation

Er du ikke fortrolig med installation af Windows 10, hjælper jeg dig gerne. Du indleverer blot din computer på mit værksted, så klarer jeg resten. Der er også mulighed for at jeg kan opgradere din computer til Windows 10 via fjernsupport. Når jeg installerer Windows 10 for dig, er det altid den nyeste og opdaterede version du får. Derefter bliver Windows 10 grundig optimeret til at yde optimalt, samt at beskytte dit privatliv på bedste vis. Efter en opgradering af Windows 10, udfører jeg en grundig oprydning af gamle Windows filer, samt forældede opdateringer.

Stadigvæk gratis

Indtil videre er der stadigvæk mulighed for at opgradere gratis til Windows 10. Har du windows 7, kræver det blot at du har en gyldig licens. Typisk er en Windows 7 licens klæbet bagpå computeren eller under batteriet på en bærbar. Hvis du har Windows 8 installeret, behøver du ikke en licens for at opgradere til Windows 10.

Licens

Har din computer tidligere været aktiveret med Windows 8 eller 10 eller har du selv en gyldig licens til Windows 7, vil prisen på en ny installation af Windows 7, 8 eller 10 med optimering og opdatering af drivere være:
kr. 489,-.

Windows 10 licens, inkl. installation

Windows 10 Home DK OEM, Inkl. installation kr. 895,-.
Windows 10 Professionel DK OEM, Inkl. installation kr. 995,-.

Gratis opgradering

Som mange nok allerede er bekendt med nu, blev Gratis Windows 10Windows 10 udrullet over hele verdenen som en gratis opgradering, indenfor det første år, dvs. indtil den 29 juli 2016. Derefter koster det et beløb at erhverve Windows 10. Jeg har længe testet Windows 10, også inden den blev lanceret for offentligheden, og bruger det nu dagligt med stor fornøjelse. Jeg mener selv, at det er den bedste Windows version til dato og at det var et godt tilbud fra Microsoft, med en gratis opgradering indenfor det første år. I øvrigt er Windows 10 væsentligt hurtigere og mere sikkert end Windows 7.

Tilpasning

For de fleste vil en opgradering til Windows 10 forløbe uden problemer, dog kan man komme ud for at skulle afinstallere nogle programmer, hvorpå de skal geninstalleres. Det kan være antivirus programmer, grafikdriver, men det er også muligt at printer med tilhørende software skal geninstalleres. Nogle programmer vil måske ikke være kompatible med Windows 10. Der findes få computere der ikke kan køre Windows 10 pga. driver problemer.

Oprydning

Det vil være en rigtig god idé at rydde op din computer inden en opgradering. Slet alle de programmer som du ved at du ikke bruger. Sørg for at din computer er fri for virus og malware. Opdater alle programmer og drivere.

3 installations muligheder ved en opgradering:

  1. Behold aller filer og programmer.
  2. Behold alle filer, men alle programmer slettes.
  3. En ren installation, hvor alle filer og programmer slettes.