Opgradering af computeren

Tel. 25 85 11 40 mandag – søndag kl. 09.00 – 17.00

(Lav venligst en aftale, inden du besøger værkstedet.)

Skriv til Computeroptimering
Værksted - Opgradering af computeren

Forlæng levetiden på din gamle computer

Har du en stationær computer, som du egentlig er rigtig glad for, men som ikke præsterer helt det samme mere. Den kan være blevet meget langsom, eller det kniber med at spille det nyeste spil, så kan en opgradering af computeren være en løsning. Du kan vælge at få den optimeret og opgraderet med nogle få komponenter så den igen kører optimalt et stykke tid. Du fortæller mig om dine ønsker, og du får et godt tilbud. Synes du at det lyder fornuftigt, indlevere du blot computeren på mit værksted.

Den mindre opgradering

Det kan være at din computer bare skal optimeres, så der igen kommer fart over feltet. En opgradering til Windows 10 eller 11 vil også give et boost, da det er 35% hurtigere end Windows 7. En SSD giver en markant forøgelse af hastigheden. Min. 8 GB RAM vil være at foretrække.

Den større opgradering (gamer)

Værksted2 - Opgradering af computeren

Her vil man typisk købe nyt bundkort, CPU, RAM, SSD og evt. et kraftigere grafikkort.
Alt efter hvad man har af nyere dele i forvejen, kan det måske bedre betale sig at bygge en helt ny gamer computer. På webshoppen finder du bl.a. en ny gamer computer som du selv kan bygge videre på, inden du bestiller den.

Bærbar computer

Har du en bærbar computer er det også muligt at opgradere f.eks. ram eller harddisk til en hurtig SSD.

Larmer blæseren meget i din computer, er det tid til en fysisk rensning for at fjerne støv i køler og blæser, men det er ligeså vigtigt at skifte kølepasta. En computer der er effektivt kølet vil altid arbejde hurtigere og mere lydløst.

Kontakt mig og få et tilbud på en opgradering af din computer. Du kan indlevere eller sende din computer til mit værksted i Silkeborg, jeg betaler fragten den anden vej. Du er også velkommen til at besøge webshoppen, hvis du hellere vil købe en anden computer.