Lad mig hjælpe dig med sikkerheden

Jeg tilbyder markedets absolut bedste og prisvindende antivirus-program, som jeg selv bruger og er tryg ved. Men ikke nok med det, det er ikke kun et antivirus-program, men en komplet sikkerhedspakke. Du kan bruge det på PC, Mac, smartphone eller tablets. Kaspersky internet Security er også det hurtigste på markedet, eller med andre ord påvirker det hastigheden på din computer, mindre end konkurrenterne. Skal du have fornyet din licens, kan du indtaste din nye licenskode med det samme, den bliver først aktiveret når den gamle kode udløber.

 Køb eller forny din Antivirus licens

Kaspersky Internet Security – Multi-Device
1 års abonnement for 1 enhed kr. 199,-
1 års abonnement for 3 enheder kr. 249,-
Download Kaspersky for PC.
Download Kaspersky for Android.

Sådan indtaster du din nye licenskode

  • Åben Kaspersky fra proceslinen
  • Klik der hvor der står “antal dage tilbage”
  • Klik derefter på “indtast aktiveringskode”
  • Indtast nu din kode i de 4 tomme felter
  • Klik på “gem aktiveringskode”

Er din computer sikret med antivirus?

Kaspersky - Antivirus

En af de største årsager til at en computer går ned, er et manglende antivirus-program. Jeg kan ikke slå nok på tromme for at fortælle, hvor vigtigt det selvfølgelig er at have et sådant installeret.

Der findes mange gode gratis versioner af antivirus, men i dag er der meget mere end virus i omløb, og der er du altså ikke dækket tilstrækkeligt ind i gratis versionerne. I en betalt version kan du vælge en komplet pakke som f.eks. Kaspersky Internet Security, frem for kun at vælge et antivirus-program.

Har du købt en ny computer, er der typisk installeret et antivirusprogram med en prøveperiode på 30 dage. Hvis du efter prøveperioden ikke betaler for programmet, ja så har du ingen sikkerhed mod virusangreb i din computer længere.

Det er vigtigt at du får slettet det gamle antivirus-program, inden det nye antivirus-program bliver installeret. Hvis der er mere end et antivirus-program i samme computer, vil de modarbejde hinanden. De vil opfatte hinanden som en trussel, fyldt med virus, da de indeholder mange af de informationer, der kendetegner virus, selvfølgelig uden at være skadelige.

Er din computer ramt?

1318530583 keys for kaspersky 300x239 - Antivirus

Efter et alvorligt virusangreb, er der ikke meget at redde i computeren, da man typisk ikke har adgang til sine filer længere. Det betyder, at man skal slette harddisken og starte forfra med at installere alt i sin computer igen. Skulle du være i den situation, at du ikke har fået taget backup af din harddisk, tilbyder jeg at genskabe de data der tilgængelige.

Du skal være opmærksom på at slukke din computer med det samme, for at undgå yderligere overskrivning af de data, der skal genskabes, og at du skal omkring mit værksted med enten harddisken eller hele computeren.