Kåre Högberg, indehaver af Computeroptimering

Kåre Högberg Profil 2019 182x250 - Om Computeroptimering

Mere end 25 års erfaring med support, bygning, reparation og opgradering af computere samt installation af hardware og software. Jeg besidder en uendelig interesse og entusiasme for computere og vil hele tiden lære mere – det er en del af mig selv.

Det er meget vigtigt for mig at levere en top service, da jeg aldrig laver noget tilfældigt i forbindelse med computere. Jeg insisterer på kun at levere en ydelse, som både du og jeg er tilfredse med.

Min største lidenskab er uden tvivl at tune og optimere en computer til at yde maksimalt, samtidig med at gøre den så lydløs som muligt. Man kan sagtens bruge en masse penge på dyrt indkøbt hardware, hvis man vil have en hurtig computer, men det nytter ikke meget, hvis det ikke spiller sammen med softwaren. Softwaren er en følsom størrelse, der hele tiden kræver pleje og omsorg for at fungere optimalt. En forsømt software svarer til at trække håndbremsen i bilen en smule, hver gang man er ude at køre.

Konceptet

At drive en detailbutik i dag er forbundet med store omkostninger. Jeg tror på konceptet med at eliminere detailbutikken og i stedet drive sin forretning med direkte adgang fra internettet. Computeroptimering drives netop i den ånd via internettet og en privat adresse med værksted. Det betyder lavere omkostninger, åbningstider der tilpasses kundens behov, meget attraktive priser, hurtig og kompetent service, også uden for normal åbningstid.

Energien

Jeg brænder for teknologi og udvikling og har i mange år suget til mig af al den viden, jeg har kunnet opstøve fra alverdens steder. Jeg stræber altid efter at være med helt fremme ved teknologiens frontlinje. Samtidig er jeg håndværksuddannet inden for elektronik og elsker det sammenspil, der unægteligt er mellem hardware og software. Hele opsætningen og konstruktionen er utrolig vigtig for at fungere 100%.

Missionen

Glæden ved at kunne bruge sin viden til at hjælpe andre med en gladere hverdag,
at få smilet frem igen hos en frustreret kunde :-),
at gøre det, man er god til,
at give kunden en god oplevelse og den bedste service,
at tilbyde en hurtig og professionel problemløsning.

Systemopdatering

Under en systemopdatering gik vores computer pludselig i sort. alt hvad vi gjorde for at få den i gang lykkedes ikke. Vi havde desværre været så letsindige, at vi ikke havde taget backup, så vi så for os at alt var væk.
Vi henvendte os til Kåre Högberg, www.computeroptimering.dk, for at høre om han kunne hjælpe os. Han ville se på det og give os besked.
Vi afleverede harddisken. Næste dag ringede han med besked om at vi kunne hente computeren, nu var den klar..
Alt hvad der var lagret på den havde Kåre fået frem igen, maskinen var opdateret med den nyeste opdatering og der var installeret backup.
Vi er meget tilfredse med kvaliteten af arbejdet, med kundeservicen, og prisen for alt det var meget rimelig. Vi kan varmt anbefale henvendelse til Computeroptimering ved computerproblemer.

Ingrid og Konrad

Konrad Ahrentoft

Topkarakter

Som privatpersoner med ringe forstand på PC-er blev jeg og min kone mødt med stor imødekommenhed og grundig forklaring på de problematikker, som vi kom med og fik gode valg til overvejelse.Vi har kun roser til Kåre, som hurtigt fik vores PC-er køreklar til en absolut god pris. Vi blev opfordret til at ringe, hvis vi fik problemer med at komme videre med computeren, når vi kom hjem med den. Ved et par telefoniske henvendelser samme dag (da vi som nævnt ikke er særlig kyndige) blev vi mødt med stor venlighed og hjælpsomhed.
Så Kåre får topkarakter og en varm anbefaling fra os
Connie og Kaj
Sejs

Kaj Sørensen

Køb og service

Køb af bærbar pc hos Computeroptimering i Silkeborg.
Et helt fantastisk sted at handle, fik en rigtig god og kvalificeret orientering om køb af PC.
Følte at jeg med den orientering, kunne vælge den rigtige PC til mit brug.
Support: Efter en mdr. brug ville den interne mus ikke mere var ligesom helt død, men pcèn virkede med en ekstern mus.
Kontaktede Kåre Högberg indehaver at Computeroptimering, som lige tog styring af min bærbare.
Han kunne hurtig konstatere at fejlen var en fejl 40. Jeg var kommet til at slå den interne mus fra, hvordan ved jeg ikke.
Fik lige en orientering om hvordan den aktiveres igen.
Føler mig meget tryg ved at have handlet PC hos Computeroptimering. Og så får man 2 års garanti.
Venlig hilsen Steen Brodersen

Steen Brodersen