Indehaver Kåre HögbergKåre Högberg, indehaver af Computeroptimering

Jeg har mere 20 års erfaring med support, bygning og opgradering af computere, samt installationer af hardware og software. Jeg besidder en uendelig interesse og entusiasme for computere, og vil hele tiden lære mere, det er en del af mig selv.

Det er meget vigtigt for mig, at levere en top service, da jeg aldrig laver noget tilfældigt omkring computere. Jeg insisterer på kun at levere en ydelse, som både du og jeg er tilfreds med.

Min største lidenskab er afgjort at toptune og optimere en computer til at yde max, samtidig med at gøre den så lydløs som muligt. Man kan sagtens bruge en masse penge på dyrt købt hardware, hvis man vil have en hurtig computer, men det nytter ikke meget, hvis det ikke spiller sammen med softwaren. Softwaren er et følsomt gemyt, der hele tiden kræver pleje og omsorg for at fungere optimalt. En uplejet software svarer til at du trækker håndbremsen i bilen en lille smule, hver gang du er ude at køre.

Konceptet

Jeg tror på det koncept, hvor man sparer detailbutik delen væk og driver sin forretning med direkte tilgang fra nettet. Computeroptimering drives netop i den ånd via nettet og en privat adresse, det betyder lavere omkostninger, åbningstider der tilpasses efter kundens behov, priser der er meget attraktive, en hurtig og kompetent service, også uden for normal åbningstid.

Energien

Jeg brænder for teknologi og udvikling og har i mange år suget til mig af al den viden jeg har kunnet opstøve alverdens steder, for hele tiden at være med helt fremme ved teknologiens frontlinje, samtidig er jeg håndværks-uddannet indenfor elektronik og elsker det sammenspil der unægtelig er mellem hardware og software, hvor hele opsætningen og konstruktionen er utrolig vigtig for at fungere 100%.

Missionen

Glæden ved at kunne bruge sin viden til at hjælpe andre til en gladere hverdag.
At få smilet frem igen på en frustreret kunde 🙂
At gøre det man er god til.
At give kunden en god oplevelse og den bedste service.
At tilbyde en Hurtig og professionel problemløsning.