Få løst dine computerproblemer med fjernsupport

www.computeroptimering.dk - it-support

Mange småproblemer i din computer kan typisk klares via fjernsupport. Dog kræver det selvfølgelig at din computer er i stand til at opretholde en stabil forbindelse til Internettet. Det har ingen betydning, hvor i verdenen du befinder dig. Det er en simpel operation, der ikke kræver nogen særlig forberedelse, andet end at du installerer TeamViewer-programmet, som du finder nederst på siden.

Send en mail, SMS eller ring om dit computerproblem og jeg vil ud fra din beskrivelse give et bud på en løsning, der typisk kan klares indenfor en time. Du betaler kun hvis problemet bliver løst.

TeamViewer

Når du åbner programmet, finder du et 9 cifret ID nummer og en 4 cifret adgangskode. De oplysninger skal jeg bruge for at koble mig op på din computer. Du vil nu kunne følge med i alt hvad jeg foretager mig på din computer, da det er nøjagtig det samme billede, vi har på hver vores skærme. Du skal være opmærksom på, at du ikke selv bruger mus og tastatur imens fjernsupporten udøves.

Fjernsupport

Fjernsupport op til ½ time    kr. 249,-
Fjernsupport op til 1 time     kr. 349,- 
Fjernsupport op til 1½ time  kr. 449,-

Kan dit computer problem ikke løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig og jeg vil prøve at løse problemet via telefonen. Prisen er den samme som ved fjernsupport. Du kan også indlevere computeren på mit værksted, hvis du bor i nærheden. Er du ikke mobil, tilbyder jeg IT-support på din adresse, mod et tillæg for kørsel.

Timepris for udkørende support kr. 449,- (min. 1 time afregnes)
kørsel afregnes efter afstanden til dig.

Op til 15 km kr. 149,-
Op til 25 km kr. 249,-
Op til 50 km kr. 299,-

TeamViewer download

Tel. 25 85 11 40

Skriv til Computeroptimering