hand over keyboard 1377963 m - Fjernsupport / telefonsupport

Få løst dine computerproblemer med fjernsupport / telefonsupport

Mange småproblemer i din computer kan typisk klares via fjernsupport. Dog kræver det selvfølgelig at din computer er i stand til at opretholde en stabil forbindelse til Internettet. Det har ingen betydning, hvor i verdenen du befinder dig. Det er en simpel operation, der ikke kræver nogen særlig forberedelse, andet end at du installerer/åbner fjernsupport programmet. Send en mail, SMS eller ring om dit computerproblem, og jeg vil ud fra din beskrivelse give et bud på en løsning, der typisk kan klares indenfor en time. Du betaler kun hvis problemet bliver løst.

Fjernsupport med Windows app

Hurtighjælp er en app i Windows, der giver dig mulighed for at modtage hjælp via en fjernforbindelse.

Vælg Start > Hurtighjælp (eller vælg knappen Start, skriv Hurtighjælp i søgeboksen, vælg den derefter i resultaterne). I feltet Kode fra assistent skal du skrive den 6-cifrede kode, du modtager, og vælge Del skærm. Vent på hjælperen, og vælg derefter Tillad i det vindue, der vises.

Hurtighjaelp - Fjernsupport / telefonsupport

Priser på fjernsupport / telefonsupport

kr. 449,- pr. time (der faktureres min. for en time)

Kan dit computerproblem ikke løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig og jeg vil prøve at løse problemet via telefonen. Prisen er den samme som ved fjernsupport. Du kan også indlevere computeren på mit værksted, hvis du bor i nærheden. Er du ikke mobil, tilbyder jeg IT-support på din adresse, mod et tillæg for kørsel.

Timepris for udkørende support:
kr. 549,- (der faktureres min. for en time)

Kørsel afregnes efter afstanden til dig:
Op til 15 km kr. 199,-
Op til 25 km kr. 299,-
Op til 50 km kr. 349,-

Tel. 25 85 11 40

Skriv til Computeroptimering