Fjernsupport - Fjern/telefonsupport

Få løst dine computerproblemer med fjern/telefonsupport

Mange småproblemer i din computer kan typisk klares via fjernsupport. Dog kræver det selvfølgelig, at din computer er i stand til at opretholde en stabil forbindelse til internettet. Det har ingen betydning, hvor i verdenen du befinder dig. Det er en simpel operation, der ikke kræver nogen særlig forberedelse, andet end at du åbner fjernsupportprogrammet “Hurtig hjælp” der er indbygget i Windows. Ring til mig angående dit computerproblem, og jeg vil ud fra din beskrivelse give et bud på en løsning, der typisk kan klares inden for en time. Du betaler kun, hvis problemet bliver løst.

Fjernsupport med Windows app

Hurtig hjælp er en app i Windows, som giver dig mulighed for at modtage hjælp via fjernforbindelse. Vælg Start > Hurtig hjælp (eller vælg knappen Start, skriv Hurtig hjælp i søgeboksen, og vælg den derefter i resultaterne). I feltet Kode fra assistent skal du skrive den 6-cifrede kode, du modtager, og vælge Del skærm. Vent på hjælperen, og vælg derefter Tillad i det vindue, der vises.

Hurtighjaelp - Fjern/telefonsupport

Priser på fjern/telefonsupport

449 kr. pr. time (der faktureres minimum for en time) Kan dit computerproblem ikke løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig, og jeg vil forsøge at løse problemet via telefonen. Prisen er den samme som ved fjernsupport. Du kan også aflevere computeren på mit værksted, hvis du bor i nærheden. Hvis du ikke er mobil, tilbyder jeg IT-support på din adresse mod et tillæg for kørsel.

Timepris for udkørende support:
599 kr. (der faktureres minimum for en time)

Kørsel afregnes efter afstanden til dig:
Op til 15 km 199 kr.
Op til 25 km 299 kr.
Op til 50 km 349 kr.

Tlf. 25 85 11 40

Skriv til Computeroptimering