Få løst dine computerproblemer med fjernsupport

Mange småproblemer i din computer kan typisk klares via fjernsupport, dog kræver det selvfølgelig at din computer er i stand til at opretholde en stabil forbindelse til Internettet. Det har ingen betydning, hvor i verdenen du befinder dig. Det er en simpel operation, der ikke kræver nogen særlig forberedelse, andet end at du installerer TeamViewer-programmet, som du finder nederst på siden.

Send en mail, sms eller ring om dit computerproblem og jeg vil ud fra din beskrivelse give et bud på en løsning, der typisk kan klares indenfor en time. Du betaler kun hvis problemet bliver løst.

Fjernsupport af computer

Når du åbner programmet, er der et 9 cifret ID nummer og en 4 cifret adgangskode. De oplysninger skal jeg bruge for at koble mig op på din computer. Du vil nu kunne følge med i alt hvad jeg foretager mig på din computer, da det er nøjagtig det samme billede, vi har på hver vores skærme. Du skal være opmærksom på, at du ikke selv bruger mus og tastatur imens fjernsupporten udøves.

Kan dit computer problem ikke løses via fjernsupport, er du velkommen til at indlevere computeren på mit værksted. Er du ikke mobil, tilbyder jeg IT-support på din adresse, mod et tillæg for kørsel.

Fjernsupport op til ½ time    kr. 249,-Fjernsupport
Fjernsupport op til 1 time     kr. 349,- 
Fjernsupport op til 1½ time  kr. 449,-

Tilbud
Du kan også vælge at købe et klippekort (5 stk. fjernsupport) til laveste
pris kr. 249,- x 5 = kr. 1245,- så bliver du ikke overrasket og ved altid hvad det koster, uanset om fjernsupporten varer op til 1½ time.

Timepris for udkørende support kr. 449,- (min. 1 time afregnes)
kørsel afregnes efter afstand til kunden.

Op til 15 km kr. 149,-
Op til 25 km kr. 249,-
Op til 50 km kr. 299,-

 

TeamViewer download

 

Tel. 25 85 11 40

itsupport@computeroptimering.dk