Opgradering af computeren

Værksted e1538153519734 300x199 - Opgradering af computeren

Har du en stationær computer, som du egentlig er rigtig glad for, men som ikke præsterer helt de samme mere, den kan være blevet meget langsom, eller det kniber med at spille det nyeste spil, så kan en opgradering af computeren være en rigtig god løsning.

Det er noget billigere at skifte nogle få komponenter, frem for at skulle ud og købe en komplet ny computer. Du har jo det meste i forvejen i form af skærm, tastatur, mus, højttaler og kabinet, så det vil helt klart kunne betale sig, medmindre at din computer er så gammel at det bliver for omfattende med udskiftning af dele.

Har du en bærbar computer er det også muligt at opgradere f.eks. ram eller harddisk til en hurtig SSD.

Det kan også være at din computer bare skal optimeres så der igen kommer fart over feltet. En opgradering til Windows 10 vil også give et boost, da det er 35% hurtigere end Windows 7.

Værksted2 300x169 - Opgradering af computeren

Larmer blæseren meget i din computer, er det tid til en fysisk rensning for at fjerne støv i køler og blæser, men det er ligeså vigtigt at skifte kølepasta. En computer der er effektivt kølet vil altid arbejde hurtigere og mere lydløst.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på en opgradering af din computer.
Du kan indlevere eller sende din computer til mit værksted i Silkeborg.

Mere om værksted.