Lenovo Remanufactured spar op til 30%

Lenovo ThinkPad T550 300x300 - Lenovo Remanufactured

Refabrikerede produkter er konkurrencedygtige produkter til attraktive priser og samme høje kvalitet som samme produkter direkte fra producenten.

Det er typisk returneret demoudstyr eller overproduktion fra producenten. Andre produkter er returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer.

Refabrikerede produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af certificerede teknikere. Dette betyder at du kan købe en ny Lenovo til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen. Alle Lenovo Refabrikerede produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller ’second hand’ produkter.

Kvalitetsgaranti

Refabrikeret kvalitetsprogram er din garanti for at produktet når de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle Refabrikerede produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo certificerede teknikere. Produktet gennemgår en grundig screening og testproces, hvorefter den kategoriseres i en af følgende 3 kvalitets kategorier – Guld, Sølv eller Bronze – hver med forskellige kvaliteter og priser.

Fuld Lenovo garanti

Alle Refabrikerede produkter sælges med original og fuld Lenovo garanti som nye Lenovo retail produkter. Det betyder, at Refabrikerede altid er en sikker og pålidelig løsning.

GULD

dcc icon gold product - Lenovo Remanufactured

Tilstand: Nyt produkt.
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

SØLV

dcc icon silver product - Lenovo Remanufactured

Tilstand: Nyt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinet – IKKE skærm. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

BRONZE

dcc icon bronze product - Lenovo Remanufactured

Tilstand: Nyt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.