Bestil en køreklar hjemmeside

Hjemmeside

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside, det er en præsentation af det du beskæftiger dig med. Det er utrolig vigtigt at din hjemmeside er præsentabel, enkel, nem at overskue og kun indeholder det der er nødvendigt.

Jeg arbejder meget målrettet og effektivt når jeg udarbejder hjemmesider. Samtidig er jeg meget kritisk og vil aldrig levere et produkt jeg ikke selv er tilfreds med. Jeg kan tilbyde opsætning af en hjemmeside med et enkelt og brugervenligt design i stil med min egen side, som du lige nu besøger. Hjemmesiden bliver udarbejdet i WordPress, hvor selve programmet er gratis.

Når først din nye side er oppe at køre kræver det ikke meget for at du selv kan holde den ved lige. Du kan også vælge at lade mig stå for hele processen, inkl. vedligeholdelse, opdateringer og support.

Forberedelse

Der findes en del plugins til WordPress og når hjemmesiden er oppe at køre, er der nogle ting du lige skal sætte dig ind i. Hvis din hjemmeside skal findes i søgeresultaterne skal siden optimeres, og der vil jeg foreslå nogle emner du bør interessere dig for.

Nogle af de vigtige:
SEO (søgemaskineoptimering)
Google Webmasterværktøjer
Google Analytics
Hvad skal der til:
Et domænenavn
Et webhotel
WordPress 

Du kunne jo starte her:
WordPress themes

Et par referencer: 
www.ab-bakkedraget.dk

langsøparken.dk
www.computeroptimering.dk - wordpress
WordPress

Det koster rundt regnet kun kr. 150,- om året at have en WordPress hjemmeside. Du skal finde på et navn til din hjemmeside og tage en beslutning om du fortrækker din side indekseret med www.dit domæne.dk” eller “dit domæne.dk og så altid bruge det du har valgt når du henviser til din hjemmeside.

Jeg vil foreslå, at du starter med at finde ud af hvilket tema du kunne tænke dig. Der findes et utal af gratis skabeloner du kan bruge. Husk at det er vigtigt at din WordPress hjemmeside også gør sig godt på smartphones og tablet. I dag er det vigtigt at du finder et tema der er responsiv.