Ny computer

Bestil en ny computer, skræddersyet efter dine ønsker og behov. Vælg selv egenskaberne, så klarer jeg resten. Ønsker du at spare op til 30%, er “Lenovo Remanufactured” måske noget for dig. Det kan du læse mere om nedenfor. Du er også velkommen til at besøge “Webshoppen”

Lenovo Remanufactured spar op til 30%

Lenovo ThinkPad T550 300x300 - Ny computer

Refabrikerede produkter er konkurrencedygtige produkter til attraktive priser og samme høje kvalitet som produkter direkte fra producenten. Det det drejer sig typisk om returneret demoudstyr eller overproduktion fra producenten. Andre produkter er returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer. Refabrikerede produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af certificerede teknikere. Dette betyder, at du kan købe en ny Lenovo til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen. Alle Lenovo-refabrikerede produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller “second hand” produkter.

Der skelnes mellem 6 tilstande ved de nye computere:

Retail: Nyt produkt i original emballage med fabriksforsegling og original garanti.
Bulk: Nyt produkt i uoriginal eller åben emballage med original garanti.
Guld: Nyt produkt i specialfremstillet emballage med original garanti.
Sølv: Nyt produkt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinetten – IKKE på skærmen, specialfremstillet emballage, original garanti.
Bronze: Nyt produkt med mindre kosmetiske, synlige ridser og slidmærker, specialfremstillet emballage, original garanti.
Demo: Demomodel med kosmetiske, synlige ridser eller slidmærker, brun neutral emballage, original garanti.

Kvalitetsgaranti

Refabrikeret kvalitetsprogram er din garanti for, at produktet opnår de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle refabrikerede produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo-certificerede teknikere. Produktet gennemgår en grundig screening og testproces, hvorefter det kategoriseres i en af følgende tre kvalitetskategorier – Guld, Sølv eller Bronze – hver med forskellige kvaliteter og priser.

Fuld Lenovo garanti

Alle refabrikerede produkter sælges med original og fuld Lenovo-garanti, ligesom nye Lenovo-retailprodukter. Det betyder, at refabrikerede produkter altid er en sikker og pålidelig løsning.

GULD

Guld - Ny computer

Tilstand: Nyt produkt.
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

SØLV

Soelv - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinet – IKKE skærm. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

BRONZE

Bronze - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.