Ny computer

Bestil en ny computer, skræddersyet efter dine ønsker og behov. Vælg selv egenskaberne, så klarer jeg resten. Vil du gerne spare op til 30%, er “Lenovo Remanufactured” måske noget for dig. Det kan du læse mere om herunder. Du er også velkommen til at besøge “Webshoppen”

Der skelnes mellem 6 tilstande ved de nye computere:

Retail: Nyt produkt, original emballage med fabriksforsegling, original garanti.
Bulk: Nyt produkt, uoriginal emballage eller åben emballage, original garanti.
Guld: Nyt produkt, specialfremstillet emballage, original garanti.
Sølv: Nyt produkt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinet – IKKE skærm, specialfremstillet emballage, original garanti.
Bronze: Nyt produkt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker, specialfremstillet emballage, original garanti. 
Demo: Demo model med kosmetiske, synlige ridser eller slidmærker, brun neutral emballage, original garanti.

Udvalgte nye modeller

Alle priser og produkter er kun vejledende, da markedet ændre sig hele tiden. Computerne er ikke lagervare, men bestilles hjem efter dit ønske, hvor du samtidig selv kan vælge mere RAM, større SSD eller andet tilbehør efter behov. Bemærk at der ikke er fortrydelsesret ved bestilling af en ny computer. Til gengæld vil jeg meget gerne hjælpe dig til det rette valg.
Ring gerne for info på tel. 25 85 11 40 mandag – søndag kl. 09.00 – 17.00.

Lenovo Remanufactured spar op til 30%

Lenovo ThinkPad T550 300x300 - Ny computer

Refabrikerede produkter er konkurrencedygtige produkter til attraktive priser og samme høje kvalitet som samme produkter direkte fra producenten. Det er typisk returneret demoudstyr eller overproduktion fra producenten. Andre produkter er returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer. Refabrikerede produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af certificerede teknikere. Dette betyder at du kan købe en ny Lenovo til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen. Alle Lenovo Refabrikerede produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller ’second hand’ produkter.

Kvalitetsgaranti

Refabrikeret kvalitetsprogram er din garanti for at produktet når de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle Refabrikerede produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo certificerede teknikere. Produktet gennemgår en grundig screening og testproces, hvorefter den kategoriseres i en af følgende 3 kvalitets kategorier – Guld, Sølv eller Bronze – hver med forskellige kvaliteter og priser.

Fuld Lenovo garanti

Alle Refabrikerede produkter sælges med original og fuld Lenovo garanti som nye Lenovo retail produkter. Det betyder, at Refabrikerede altid er en sikker og pålidelig løsning.

GULD

Guld - Ny computer

Tilstand: Nyt produkt.
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

SØLV

Soelv - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinet – IKKE skærm. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

BRONZE

Bronze - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti. 

LenovoOfficialLogo 300x94 - Ny computer

Jeg har en forkærlighed for Lenovo ThinkPad serien, der ud fra egen erfaring er af høj kvalitet, højtydende og meget lydløse. HP EliteBook og Dell Latitude serien er i samme liga og vil være det bedste alternativ på markedet. De tre mærker er også de foretrukne computere i erhverslivet, simpelthen fordi det er de bedste og mest holdbare computere på markedet.


Lenovo opstod i 1984 og er i dag verdens største PC-producent (med HP lige i hælene) og er nok mest kendt for ThinkPad, som Lenovo overtog fra IBM i 2005. ThinkPad bliver stadigvæk den dag i dag bygget med den samme høje kvalitet som IBM var kendt for. I 2011 købte Lenovo den tyske elektronikgigant Medion, som Aldi især er kendt for at sælge stort af i Danmark. I 2014 købte Lenovo Motorola af Google og blev dermed verdens fjerde største smartphone producent. I 2017 købte Lenovo 51% af aktierne i Fujitsu’s PC-forretning. Lenovo IdeaPad er Lenovos egen udvikling til det private forbruger marked og kan på ingen måde sammenlignes med ThinkPad´s høje kvalitet.