Ny computer

Bestil en ny computer, skræddersyet efter dine ønsker og behov. Vælg selv egenskaberne, så klarer jeg resten. Vil du gerne spare op til 30%, er “Lenovo Remanufactured” måske noget for dig. Det kan du læse mere om herunder.

Ring gerne for info på tel. 25 85 11 40 (mandag – søndag kl. 08.00 – 20.00). Du er også velkommen til at besøge “Webshoppen”

Tilbud

Ny Lenovo ThinkPad T490
Ny Lenovo ThinkPad T480s

Lenovo Remanufactured spar op til 30%

Lenovo ThinkPad T550 300x300 - Ny computer

Refabrikerede produkter er konkurrencedygtige produkter til attraktive priser og samme høje kvalitet som samme produkter direkte fra producenten. Det er typisk returneret demoudstyr eller overproduktion fra producenten. Andre produkter er returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer. Refabrikerede produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af certificerede teknikere. Dette betyder at du kan købe en ny Lenovo til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen. Alle Lenovo Refabrikerede produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller ’second hand’ produkter.

Kvalitetsgaranti

Refabrikeret kvalitetsprogram er din garanti for at produktet når de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle Refabrikerede produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo certificerede teknikere. Produktet gennemgår en grundig screening og testproces, hvorefter den kategoriseres i en af følgende 3 kvalitets kategorier – Guld, Sølv eller Bronze – hver med forskellige kvaliteter og priser.

Fuld Lenovo garanti

Alle Refabrikerede produkter sælges med original og fuld Lenovo garanti som nye Lenovo retail produkter. Det betyder, at Refabrikerede altid er en sikker og pålidelig løsning.

GULD PRODUKT

dcc icon gold product - Ny computer

Tilstand: Nyt produkt.
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

SØLV PRODUKT

dcc icon silver product - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmetiske, synlige ridser – kun på kabinet – IKKE skærm. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.

BRONZE PRODUKT

dcc icon bronze product - Ny computer

Tilstand: Nyt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti. 

Fakta

Mange nye computer der leveres i dag udnytter kun ca. 80% af deres potentiale, dels fordi de er fyldt med crapware og et væld af prøveprogrammer som du ikke har bedt om, men også fordi computeren ikke er optimalt konfigureret. Software producenter indgår ofte et samarbejde med computer producenterne, hvor de betaler for at få deres software (crapware) installeret på computeren i håb om at du som forbruger vil købe det. Det betyder at du kan købe din computer billigere, men desværre også at den føles langsom og absolut ikke køre optimalt. Du skal normalt også selv installerer Windows, når du starter din nye computer op første gang.

Kvalitetstest, klargøring og komplet optimering

5 Different ways to install Windows 10 on your PC 300x182 - Ny computer

Når du bestiller en ny computer hos Computeroptimering, er den selvfølgelig renset for crapware og alle andre sløvende programmer, som du ikke har brug for. Computeren bliver kvalitets testet, så du undgår at modtage en fejlbehæftet computer. Derefter bliver den klargjort med en ren ny installation af Windows 10 og komplet optimeret, så den yder 100%, når du modtager den. Du kan vælge at få installeret Kaspersky Internet Security, hvis det ønskes. Jeg flytter dine filer fra din gamle computer til din nye computer for kr. 349,-

Bedst eller billigst?

Computeroptimering forsøger på ingen måde at konkurrere på pris og halv dårlige produkter, men derimod på kvalitet, med det formål at levere en ren ny computer der yder max, og er klar til brug når du modtager den. Samtidig følger der en hurtig og kompetent topservice med, også udenfor normal åbningstid.

Skal den være hurtig?

Vil du virkelig have fart på din computer, vil jeg klart anbefale at du vælger en ny computer der er monteret med en SSD (lynhurtig harddisk uden bevægelige dele). Jeg vil vove at påstå at en SSD er den største revolution inden for udvikling af hardware i nyere tid. Det er uden tvivl den mest mærkbare forskel du vil opleve i hastighed, både ved opstart af din computer, samt afvikling af programmer.
(Alle computere fra Computeroptimering leveres altid med SSD)

Link: SSD vs HDD

LenovoOfficialLogo 300x94 - Ny computer

Jeg har en forkærlighed for Lenovo, da de er kendt for høj kvalitet. Selvfølgelig er der forskel på en Lenovo i det lave prisniveau, frem for det høje, men gennemgående er de alle godt bygget. Ud fra egen erfaring er Lenovo computere højtydende og meget lydløse.

Lenovo er verdens største PC-producent og er nok mest kendt for ThinkPad, som Lenovo overtog fra IBM i 2005. ThinkPad bliver stadigvæk den dag i dag bygget med den samme høje kvalitet som IBM var kendt for. I 2011 købte Lenovo den tyske elektronikgigant Medion, som Aldi især er kendt for at sælge stort af i Danmark. I 2014 købte Lenovo Motorola og blev dermed verdens fjerde største smartphone producent.

Spar penge på unødvendigt udstyr du ikke har behov for

Et grafikkort i dag koster nemt kr. 1.500,-, og står du og skal bruge en ny computer til kontorbrug, er det jo penge der kunne bruges bedre på evt. mus, tastatur eller skærm. Grafikken er i dag typisk indbygget i Intels processor, og den er mere end tilstrækkelig i en kontor PC.

Forlæng levetiden på din gamle computer

Synes du at det er for tidligt at pensionere din gamle computer, kan du vælge at få den optimeret og opgraderet med nogle få komponenter så den igen kører optimalt et stykke tid. Du fortæller mig om dine ønsker, og du får et godt tilbud. Synes du at det lyder fornuftigt, indlevere du blot computeren på mit værksted.

Mediecenter

Mangler du et mediecenter, så du kan afvikle din programmer og div. medier på din evt. 40 tommer skærm i stuen, og har du pladsen, kan jeg klart anbefale et almindelig computer-kabinet, da mange mediecenter er bygget ind i hjælpeløse små kasser for at være smarte med det resultat at du får en noget ringere ydelse, samt en mere støjende computer.