Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Juridisk navn:
Computeroptimering
Organisationsform: enkeltmandsvirksomhed
CVR. nr.: 28489315
Adresse: Dalsvinget 105, 8600 Silkeborg
E-mailadresse: itsupport@computeroptimering.dk
Telefonnummer: 25851140
Etableringsår: 2014
Vores webstedsadresse er: https://www.computeroptimering.dk

Betaling
Webshoppen tager imod Visa, MasterCard, Maestro og bankoverførelse. Ved afhentning hos Computeroptimering modtages betaling via bankoverførsel, MobilePay, samt kontant.
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Bemærk venligst, at der tages forbehold for prisfejl, leveringssvigt og lignende situationer.

Ejendomsforbehold
Computeroptimering forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inkl. leveringsomkostninger samt evt. renter og rykkergebyr er betalt fuldt ud.

Priser, kontrakter og illustrerende billeder på hjemmesiden
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle kontrakter indgåes på dansk. Bemærk at der tages forbehold for at billeder som vises af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises er kun vejledende. Varens egentlige udseende kan derfor godt afvige fra den illustration der vises på hjemmesiden.

Momsregler
Der kan være brugte vare, der sælges efter de særlige regler for brugtmoms. Køber kan i det tilfælde ikke foretage fradrag for købsmoms. (Sådanne vare er angivet med BRUGTMOMS under “Info” af varen).

Nye computere
Bemærk at emballagen vil være brudt når du modtager computeren. Det er nødvendigt for at installere Windows/software, optimere computeren og evt. opgradering af hardware. Computeren bliver selvfølgelig pakket pænt ud og pænt ind igen hos Computeroptimering inden du modtager den.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på nye vare i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du får minimum 24 måneders reklamationsret, heraf 1 års garanti på alle brugte renoverede computere på webshoppen, samt 14 dages returret. På nogle udvalgte brugte computere, kan 2 års garanti forekomme. Det vil fremgå under produktbeskrivelsen hvilken garanti / reklamationsret der er på produktet. Der er 6 mdr. garanti på brugte batterier og 1 år på nye OEM batterier. Du får 24 mdr. reklamationsret på alle nye computere på webshoppen, samt 14 dages returret. Reklamationen/garantien gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.
Computeroptimering vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Bed om at modtage en returlabel på mail.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Computeroptimering
Dalsvinget 105
8600 Silkeborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages returret på varer købt i Webshoppen. Der er ikke returret på ekstra ydelser i forbindelse med køb af computer, eksempelvis flytning af kundens data, installation af programmer eller software der er taget i brug. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail til itsupport@computeroptimering.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Det er altså ikke nok, at du giver meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten over telefonen. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformularog sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der ud fra en vurdering foretaget af Computeroptimering vil blive krediteret et mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende original emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes. Bemærk, at ved montering af PC-systemer sammensat efter kundens ønske er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at monteringen kan begynde. Bemærk, at fortrydelsesretten ikke gælder ved levering af digitalt indhold og lignende, der ikke leveres på et varigt fysisk medium. Fortrydelsesretten bortfalder desuden, så snart plomberingen er brudt på plomberet computersoftware.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.
Computeroptimering.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte vare.
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Klagemuligheder – oversigt og links
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: itsupport@computeroptimering.dk.

Privatlivspolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Computeroptimering og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for computeroptimering har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på http://www.computeroptimering.dk/webshop er direktør Kåre Högberg. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til http://www.computeroptimering.dk/webshop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Computeroptimering har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Computeroptimering via e-mail:itsupport@computeroptimering.dk.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.