CO Gamer serien er stationære gaming computere, der bygges af Computeroptimering (CO)

Du kan vælge en Pro eller Elite gaming computer, alt efter dit behov. Du får samtidig mulighed for at ændre på de forskellige komponenter. Vælg evt. selv mere CPU kraft, flere RAM, bedre grafikkort, større eller ekstra harddisk. Er du jævnligt til LAN-party og skal have din computer med dig, er det måske en god idé at gå efter et mindre kabinet. Et micro-ATX bundkort vil her være et godt valg, hvis du alligevel ikke har brug for de ekstra PCI Express slot og kan nøjes med evt. 2 RAM banker. Mener du at der mangler et eller andet i opsætningen, er du også meget velkommen til at kontakte mig, med forslag eller ønsker.

CO - Gaming

Til dig der har brug for en high-end gamer pc med mulighed for overclocking

De Intel processorer der indeholder “K” eller “FK” i modelbetegnelsen er netop til dette formål. Der vil det nyeste Z790 bundkort, være det rigtige valg. Kortet har socket LGA 1700 og understøtter Intel Core 13. gen. processorer.
Link til: CO Gamer Elite Z790.

Computeren for dig der ikke har brug for at overclocke

Hvis ikke du har brug for overclocking, vil jeg anbefale at du vælger B660 bundkortet der her vil være den rette løsning. Kortet har socket LGA 1700 og understøtter Intel Core 12. og 13.gen. processorer.
Link til: CO Gamer Pro B660. 

CO - Gaming
CoolerMaster 212 - Gaming

CPU Køling

Køling er en utrolig vigtig faktor når vi snakker gaming. Hvis du ikke har den rette køling og flow i kabinettet, sker der det at processoren drosler ned i ydelse, alt efter hvor varm den bliver. Du får som standard altid monteret en af de bedste luftkølere på markedet. Jeg vil ikke anbefale vandkøling da det ikke giver en bedre køling i dette tilfælde. Der er også flere ulemper forbundet med vandkøling. Det støjer mere, fylder mere, det kan blive utæt og hvis pumpen står af er der absolut ingen køling til CPUén, der i løbet at 20 sekunder bliver over 100 grader varm. Hvis ikke computeren selv lukker ned hurtigt nok, er der en stor chance for ødelagte komponenter. HUSK! brug aldrig den køler, der følger med processoren, for så er du helt sikker på, at din CPU ikke leverer den maximale ydelse.

Grafik

Bemærk at der typisk skal monteres et separat grafikkort, da nogle af de valgte CPUér, der f.eks. ender med F i model nr. er uden indbygget grafik. Det giver en besparelse på CPUén, når der alligevel skal monteres et grafikkort. Alle CO Gamer computere har som standard ikke noget grafikkort monteret. Det giver dig mulighed for selv at vælge det rette grafikkort. Nogle kunder har et godt grafikkort i forvejen der skal monteres i computeren.

Grafikkort - Gaming
COUGAR Conquer 2 Full Tower 1 - Gaming

Kabinet

Du skal kunne nyde din nye gamer pc i fulde drag, hver dag, og den må selvfølgelig også gerne se godt ud. Hvis standard kabinettet ikke lige falder i din smag er du velkommen til at komme med et forslag til et andet kabinet, så finder vi ud af det.