CO Gamer serien er stationære gaming computere, der bygges af Computeroptimering (CO)

Du kan vælge forskellige gaming computere, alt efter dit behov. Du får samtidig mulighed for at ændre på de forskellige komponenter. Vælg evt. selv mere CPU kraft, flere RAM, bedre grafikkort, større eller ekstra harddisk. Er du jævnligt til LAN-party og skal have din computer med dig, er det måske en god idé at gå efter et mindre kabinet. Et micro-ATX bundkort vil her være et godt valg, hvis du alligevel ikke har brug for de ekstra PCI Express slot og kan nøjes med evt. 2 RAM banker. Mener du at der mangler et eller andet i opsætningen, er du også meget velkommen til at kontakte mig, med forslag eller ønsker. Du finder alle gamer PCérne her: Gaming

Til dig der har brug for en gamer pc med mulighed for overclocking

Antec NX400 1.jpg - Gaming

De Intel processorer der indeholder “K” eller “FK” i modelbetegnelsen er netop til dette formål. Der vil det nyeste Z490 bundkort, være det rigtige valg. Kortet har socket LGA 1200 og understøtter Intel Core 10. gen. processorer. Z490-chipsættet har egentlig kun to funktioner, der ikke er tilgængelige i de andre chipsæt: Overclocking og tovejs Nvidia SLI-support der betyder at man kører med to ens grafikkort ved siden af hinanden. Har du ikke brug for disse to muligheder, er der ingen grund til at købe Z490 bundkortet.
Link til: CO Gamer Elite Z490.

Computeren for dig der ikke har brug for at overclocke

Cooler Master MasterBox K500L 11 300x300 - Gaming

Hvis ikke du har brug for overclocking, vil jeg anbefale at du vælger B460 bundkortet der her vil være den rette løsning.
Kortet har socket LGA 1200 og understøtter Intel Core 10. gen. processorer.
Link til: CO Gamer Pro B460. 

Standard gamer PC med Intel 9. gen. processorer

MASTERBOX MB320L ARGB L 150x150 - Gaming

Til dig der ikke behøver den sidste nye teknik, eller overclocking, og godt vil spare lidt på budgettet. Du vil være rigtig godt kørende med denne model og vil næppe mærke nogen forskel, hvis du alligevel bruger det samme grafikkort, som i den sidste nye model. Den er bygget med et Micro ATX kort og et lidt mindre kabinet, så den er nemmere at tage med til evt. LAN-party.
Kortet har socket LGA 1151 og understøtter Intel Core 8. og 9. gen. processorer.
Link til: CO Gamer Standard B365M.

Gamer PC med AMD Ryzen processor

MASTERBOX MB320L ARGB L 300x300 - Gaming

Brænder du mere for AMD frem for Intel har du også mulighed for at vælge det. Bundkortet B450 vil her være et godt valg, hvor du samtidig har mulighed for at overclocke. Den er bygget med et Micro ATX kort og et lidt mindre kabinet, så den er nemmere at tage med til evt. LAN-party.
Du kan finde den på webshoppen her: CO Gamer AMD

CPU Køling

CoolerMaster 212 - Gaming

Køling er en meget vigtig faktor når vi snakker gaming. Du får som standard monteret Cooler Master Hyper 212 som er en af de bedste kølere på markedet. Jeg vil ikke anbefale vandkøling da det ikke giver en bedre køling i dette tilfælde. Der er også flere ulemper forbundet med vandkøling. Det støjer mere, fylder mere, det kan blive utæt og hvis pumpen står af er der absolut ingen køling til CPUén, der i løbet at 20 sekunder bliver over 100 grader varm. Hvis ikke computeren selv lukker ned hurtigt nok, er der en stor chance for ødelagte komponenter.

Grafik

Grafikkort 300x225 - Gaming

Bemærk at der typisk skal monteres et separat grafikkort, da nogle af de valgte CPUér, der f.eks. ender med F i model nr. er uden indbygget grafik. Det giver en besparelse på CPUén, når der alligevel skal monteres et grafikkort. Alle CO Gamer computere har som standard ikke noget grafikkort monteret. Det giver dig mulighed for selv at vælge det rette grafikkort. Nogle kunder har et godt grafikkort i forvejen der skal monteres i computeren.

Kabinet

COUGAR Conquer 2 Full Tower 150x120 - Gaming

Du skal kunne nyde din nye gamer pc i fulde drag, hver dag, og den må selvfølgelig også gerne se godt ud. Hvis standard kabinettet ikke lige falder i din smag er du velkommen til at komme med et forslag til et andet kabinet, så finder vi ud af det.