Opkøb af brugt IT-udstyr fra virksomheder

Tjen penge på jeres brugte IT-udstyr

Er jeres IT-udstyr i virksomheden klar til udskiftning eller ligger der allerede brugt IT-udstyr i kælderen, kan der være god økonomi i at afvikle det i tide inden det bliver til en omkostning at komme af med. Kan udstyret renoveres og genbruges (refurbished), vil jeg meget gerne give et godt tilbud på det, enten delvist eller samlet.

Der er primært tale om business computere, såsom Lenovo ThinkPad, HP EliteBook og Dell Latitude serien (max. 6 år gammelt).

Når Computeroptimering modtager brugte computere bliver følsomme data selvfølgelig professionelt slettet uden ekstra omkostninger for dig eller din virksomhed. Der tages hensyn til datatilsynets anbefalinger og data slettes efter standarden DoD 5220.22-M der er godkendt af Pentagon og NSA. Certifikat udstedes hvis det ønskes. Denne metode er sikker og data kan ikke genskabes igen, selv med de mest avancerede gendannelses-værktøjer.

Send mig gerne en liste på mail over jeres brugte IT-udstyr og gerne hvilken stand det er i. Der handles kun med registrerede virksomheder, med et godkendt CVR-nummer.

Jeg er også leveringsdygtig i nyt IT-udstyr. Har i spørgsmål er i meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Kåre Högberg Profil 2019 182x250 - Brugte computere købesMed venlig hilsen
Kåre Högberg / Indehaver
Computeroptimering
Tel. 25 85 11 40
Skriv til Computeroptimering