Opkøb af brugt IT-udstyr fra virksomheder

Tjen penge på jeres brugte IT-udstyr

Er jeres IT-udstyr i virksomheden klar til udskiftning, eller ligger der allerede brugt IT-udstyr i kælderen, kan der være god økonomi i at afvikle det i tide, inden det bliver en omkostning at komme af med. Hvis udstyret kan renoveres og genbruges (refurbished), vil jeg meget gerne give et godt tilbud på det, enten delvist eller samlet.

Der er primært tale om businesscomputere, såsom Lenovo ThinkPad, HP EliteBook og Dell Latitude-serien (maks. 6 år gamle).

Når Computeroptimering modtager brugte computere, bliver følsomme data selvfølgelig professionelt slettet uden ekstra omkostninger for dig eller din virksomhed. Der tages hensyn til Datatilsynets anbefalinger, og data slettes efter standarden DoD 5220.22-M, som er godkendt af Pentagon og NSA. Certifikat udstedes, hvis det ønskes. Denne metode er sikker, og data kan ikke genskabes, selv med de mest avancerede gendannelsesværktøjer.

Send mig gerne en liste på mail over jeres brugte IT-udstyr og gerne hvilken stand det er i. Der handles kun med registrerede virksomheder med et godkendt CVR-nummer.

Jeg kan også levere nyt IT-udstyr. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til mig.

Kåre Högberg Profil 2019 182x250 - Brugte computere købesMed venlig hilsen
Kåre Högberg
Indehaver
Computeroptimering
Tlf. 25 85 11 40
Skriv til Computeroptimering